Vukovarska 26 | 20000 Dubrovnik - Hrvatska | +385 20 410-900 | info@pemo.hr
Butige po mom gustu!Pemo Darovna kartica

Opći uvjeti poslovanja


Izdavatelj Pemo Darovne kartice je (u nastavku „Darovna kartica") PEMO d.o.o., Vukovarska 26, 20000 Dubrovnik (u nastavku „Izdavatelj").
Za Darovne kartice vrijede sljedeći uvjeti:

 1. Pemo Darovna kartica se može zatražiti i kupiti na blagajnama svih Pemo trgovina
 2. Korisnik Darovne kartice može karticu koristiti kao sredstvo plaćanja za robu u kunama u svim Pemo trgovinama.
 3. Korisnik Darovne kartice mogu biti fizičke i pravne osobe
 4. Darovna kartica se može jednokratno napuniti s iznosom od 100kn, 200kn, 300kn i 500kn. Za kupnju Darovne kartice i za njeno punjenje ne odobrava se nikakav popust niti se mogu prikupljati Pemo Club bodovi.
 5. Kupnja Pemo Darovne kartice nije moguća uz odgodu plaćanja ili obročnu otplatu
 6. Isplata postojećeg stanja na Darovnoj kartici nije moguća.
 7. Kupnja se obavlja na način da se sa Darovne kartice umanjuje iznos u vrijednosti robe kupljene na Prodajnom mjestu, sve dok saldo na kartici ne dosegne 0,00kn. Kupnja Darovnom karticom se može izvršiti u jednoj ili više transakcija. Ukoliko saldo na Darovnoj kartici nije dovoljan za podmirenje željenog iznosa, saldo će se smanjiti do 0,00kn, a ostatak računa će biti naplaćen na drugi prihvatljiv način (gotovinom  ili Bankovnom karticom)
 8. Korisnik kartice može provjeriti trenutačno stanje na kartici u svakoj Pemo trgovini.
 9. Izdavatelj nije odgovoran za postojeće stanje na kartici u slučaju gubitka, krađe, neovlaštenog korištenja ili oštećenja Darovne kartice, te ako se postojeće stanje na kartici ne može utvrditi te izdavatelj ne vrši naknadu štete
 10. Izdavatelj nije dužan provjeravati identitet donositelja kartice pri njezinom korištenju. Izdavatelj ne odgovara za gubitak Darovne kartice niti se može tražiti poništenje izgubljene/ukradene kartice
 11. Darovna kartica ostaje vlasništvo izdavatelja. Ona je prenosiva. Korisnik kartice koji može iskoristiti sredstva na kartici je donositelj kartice.
 12. Obveza Izdavatelja Pemo Darovne kartice prestaje u trenutku kada ju Izdavatelj prihvati kao sredstvo plaćanja za robu, istekom valjanosti kartice ili ako Darovna kartica postane nevažeća zbog bilo koje od okolnosti iz ovih općih uvjeta.
 13. Plaćanje računa je moguće samo uz fizičko predočenje kartice, s time da se Korisnik kartice pritom nije dužan identificirati.
 14. Korištenjem Darovne kartice pri plaćanju prikupljaju se bodovi na PEMO Club kartici.
 15. Darovnom karticom nije moguće plaćanje u ratama
 16. Stanje salda na kartici ne može se nadopuniti (primjerice uplatom).
 17. Darovna kartica je važeća 1 godinu od datuma punjenja. Nakon proteka 1 (jedne) godine postojeće stanje na kartici se više ne može iskoristiti.
 18. Za svaku kupljenu Pemo Darovnu kartice, Izdavatelj u svom računalnom sustavu vodi bazu podataka o svim transakcijama koje su bile obavljene s karticom i koje omogućavaju precizan pregled stanja i kretanja uplaćenih sredstava na kartici
 19. Pemo Darovna kartica vezana je na sustav Izdavatelja. Ukoliko u bazi podataka zbog tehničkih poteškoća kod Izdavatelja nije moguće provjeriti stanje iznosa na kartici Izdavatelj nema obvezu isplatiti bilo koji iznos sa Pemo Darovne kartice Korisnika do ponovne uspostave veze sa  bazom podataka Izdavatelja.
 20. Na Pemo Darovnu karticu nije dopušteno išta pisati, brisati, precrtavati ili popravljati, u suprotnom kartica će se smatrati nevažećom
 21. Prilikom kupnje i korištenja Darovne kartice, Izdavatelj ne prikuplja osobne podatke Vlasnika kartice
 22. Aktualni Opći uvjeti poslovanja dostupni su na web adresi www.pemo.hr
 23. Korisnik uplatom iznosa preuzima Opće uvjete poslovanja s Pemo Darovnom karticom te se smatra da ih prihvaća i da je s istima upoznat
 24. O svakoj izmjeni Općih uvjeta poslovanja Izdavatelj će korisnika obavijestiti putem internetske stranice www.pemo.hr. Izmjene stupaju na snagu protekom roka od 7 dana od dana objave na navedenoj web stranici a smatraju se prihvaćenima ako korisnik u tom roku ne vrati karticu Izdavatelju.
 25. Ovi Uvjeti podliježu hrvatskim zakonskim propisima.Datum važenja od 10.12.2020.

 
Akcija

 • DINJA, 1 kg

  2,49 kn

 • PAPRIKA, 1 kg

  8,99 kn

 • ŽITO PRŠUT NAREZAK, 250 g

  34,99 kn

 • MARODI TJESTENINA, 400 g

  7,99 kn

 • THOMY MAJONEZA, 165 g

  11,99 kn

 • PODRAVKA RAJČICA PASIRANA, 500 g

  6,99 kn

 • KRAŠ KEKS DOMAĆICA, 300 g

  11,99 kn

 • JUBILARNA KAVA MLJEVENA, 400 g

  31,99 kn

 • LEDO SLADOLED QUATTRO MINI, 900 ml

  21,99kn

Novosti

Gastro ponuda Hipermarket

...

Gastro ponuda Hipermarket

...

2022-07-15 Pročitaj cijelu vijest

Gastro ponuda Hipermarket

...

2022-07-22 Pročitaj cijelu vijest

Gastro ponuda Hipermarket

...

2022-08-01 Pročitaj cijelu vijest

Copyright PEMO d.o.o. 2014. Sva prava pridržana.
Design by: Xmedia Dubrovnik

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Kolačići se koriste da bi se unaprijedila funkcionalnost i korištenje naše web stranice, kao i u analitičke i marketinške svrhe. Saznaj više